GlamOn

  Μηνιαίο πρόγραμμα σώματος με απεριόριστες συνεδρίες με την πλατφόρμα ταλάντωσης Flabelos & 6 συνεδρίες λιποδιάλυσης με το μηχάνημα Lipo

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   49€ από 180€ για 1 μηνιαίο πρόγραμμα σώματος με Απεριόριστες Συνεδρίες με την πρωτοποριακή & επαναστατική Πλατφόρμα Ταλάντωσης Flabelos & 6 Συνεδρίες Λιποδιάλυσης με το μηχάνημα Lipo για Άμεσα & ΅Εντυπωσιακά Αποτελέσματα σε Απώλεια Βάρους – Σύσφιξη – Καύση Λίπους - Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας.

- Διάρκεια συνεδρίας Flabelos :20'
- Διάρκεια συνεδρίας Lipo :10'

- Η πλατφόρμα ταλάντωσης είναι ιδανική για άτομα έως 150 κιλά.

- Μια συνεδρία 10' στην πλατφόρμα ταλάντωσης Flabelos ισοδυναμεί με 45' λεπτά συμβατικής γυμναστικής

Περιγραφή:


Πλατφόρμα Ταλάντωσης Flabelos: Μια επαναστατική Απεριόριστες Συνεδρίες σε Πλατφόρμα Ταλάντωσης Flabelos, που θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά το σώμα σας, μέσα σε 1 μήνα. Μια συνεδρία 10' στην πλατφόρμα ταλάντωσης Flabelos ισοδυναμεί με 45' λεπτά συμβατικής γυμναστικής. Στο Glam On βάσει των αναγκών σας θα σας καθοδηγήσουν στη σωστή χρήση της πλατφόρμας, όσες φορές επιθυμείτε εντός 30 ημερών (απεριόριστες συνεδρίες) με στόχο, είτε την απώλεια πόντων και αδυνάτισμα σε συγκεκριμένες περιοχές ή τη γενικότερη σύσφιξη των μυικών ομάδων.

Πώς λειτουργεί: Καθώς στέκεστε στον ταλαντευόμενο πάγκο του Flabelos, η κατάσταση διαρκούς ανισορροπίας, ενεργοποιεί μυς, που είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της ισορροπίας του σώματος και τα αντανακλαστικά, χωρίς να επιβαρύνει τις αρθρώσεις, ούτε την καρδιά. Επιτυγχάνονται 10-60 συσπάσεις μυών το δευτερόλεπτο κι έτσι τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά στο σώμα, με 3 συνεδρίες την εβδομάδα! Είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που δεν αθλούνται επαρκώς ή κάνουν καθιστική ζωή, για άτομα που θέλουν να επαναφέρουν τη φυσική τους κατάσταση, για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν αντέχουν τα εξαντλητικά προγράμματα και για όσους θέλουν ένα σφχιτό και γραμμωμένο σώμα με λίγα λεπτά άσκησης τη μέρα! Το πρόγραμμα γυμνάζει ολόκληρο το σώμα, ενώ η προπόνηση μπορεί να γίνει ακόμα και με casual ρούχα, επίπεδα παπούτσια ή ακόμα και παντόφλες.

Οφέλη: Αυξάνει τη μυική αντοχή Δυναμώνει και τονώνει Βοηθά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας Αυξάνει τον μεταβολισμό Συμβάλλει στην καύση θερμίδων Βελτιώνει την κυκλοφορία Μειώνει το στρες

Αντενδείξεις: Ογκώδεις αρρώστιες, οξύς τραυματισμός, θρόμβωση, πρόσφατο σπάσιμο, φλεγμονές-μολύνσεις, μετά από χειρουργεία, νεφρολιθίαση, πέτρα χολής-κύστης, μεταλλικά εμφυτεύματα-μασέλα, εγκυμοσύνη, βηματοδότης, παθήσεις σπονδυλικής στήλης, έντονοι τραυματισμοί πλάτης, περίδος, αναιμία, καρδιακές παθήσεις κ.α.

Μηχάνημα Lipo Συμβάλλει στην άμεση απώλεια πόντων μέσω τις λιποδιάλυσης σε συγκεκριμένες περιοχές που εστιάζεται το πρόβλημα. Το βαθύ μασάζ, συμβάλλει στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας, της κατακράτησης υγρών και της χαλάρωσης. Οι 6 συνεδρίες το μήνα σε συνδυασμό με την πλατφόρμα ταλάντωσης Flabelos θα σας μεταμορφώσουν.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η Προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και μόνο με την Αγορά του Κουπονιού από την Gooddeals.gr.

   Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼουδενί με την Τιμή της παραπάνω Προσφοράς χωρίς την Προσκόμιση του Κουπονιού από την Gooddeals.gr.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο. Μπορούν να αγοραστούν 8 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 4 από τον ίδιο και 4 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική προσφορά της επιχείρησης.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.
Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 10/09/2019

Αγορές: 41

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 μηνιαίο πρόγραμμα σώματος με Απεριόριστες Συνεδρίες με την πλατφόρμα ταλάντωσης Flabelos & 6 Συνεδρίες Λιποδιάλυσης με το μηχάνημα Lipo

180€
49€
έκπτωση 73%

Δείτε επίσης...


May's Day Spa  Κάτω Τούμπα

Relax massage & περιποίηση προσώπου - Massage κατά της κυτταρίτιδας

35€
11,9€