Ειρήνη Μάκιου Make up Artist

  Κέντρο

  1 ή 2 Συνεδρίες Spray Tanning (Τεχνητό Μαύρισμα με Αερογράφο), με Φυτικό Spray με βάση το Ζαχαροκάλαμο.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   24,9€ από 50€ για 1 Συνεδρία Spray Tanning (Τεχνητό Μαύρισμα με Αερογράφο), με Φυτικό Spray με βάση το Ζαχαροκάλαμο,για Μαύρισμα μεγάλης διάρκειας & ομοιόμορφο Αποτέλεσμα, χωρίς τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας και άλλων τεχνητών μεθόδων...με Επώνυμα Προϊόντα και Μηχάνημα της εταιρείας TAN με χειροκίνητη εφαρμογή για απόλυτο έλεγχο του χρώματος για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

- Διάρκεια Συνεδρίας 40΄

   40€ από 80€ για 2 Συνεδρίες Spray Tanning (Τεχνητό Μαύρισμα με Αερογράφο) με Φυτικό Spray με βάση το Ζαχαροκάλαμο, για Μαύρισμα μεγάλης διάρκειας & ομοιόμορφο αποτέλεσμα, χωρίς τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας και άλλων τεχνητών μεθόδων...με Επώνυμα Προϊόντα και Μηχάνημα της εταιρείας TAN με χειροκίνητη εφαρμογή για απόλυτο έλεγχο του χρώματος για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

- Διάρκεια της κάθε Συνεδρίας 40΄

- Η δεύτερη συνεδρία θα πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα 7 - 10 ημερών από την πρώτη, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

- Στο πρόγραμμα των 2 συνεδρίων θα γίνεται χρήση διαφορετικού χρώματος κάθε φορά για να επιτευχθεί ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

   Οι συνεδρίες Spray Tanning γίνονται με ελεγχόμενη εφαρμογή, χειροκίνητα (όχι σε καμπίνα) για απόλυτο έλεγχο του χρώματος.

   Το στέγνωμα του χρώματος γίνεται με ειδικό πιστόλι.

   Η μέθοδος είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες (δεν ενδείκνυται για όσους έχουν έντονη τριχοφυΐα).

   Η μέθοδος είναι κατάλληλη για όσους δεν μπορούν να κάνουν solarium (π.χ. για δέρματα με ευρυαγγείες, πανάδες, φωτοευαισθησία).

   Το μαύρισμα φαίνεται την επόμενη ημέρα μετά την συνεδρία.

   Υπάρχει διαθέσιμη γκάμα χρωμάτων κατάλληλη/ανάλογη για κάθε χρώμα δέρματος.

   Πριν από τις συνεδρίες, θα πρέπει να έχει προηγηθεί οπωσδήποτε απολέπιση (peeling) σε όλο το σώμα και το πρόσωπο, για την ομοιόμορφη απορρόφηση του χρώματος.

Περιγραφή:


Μαυρίστε και αποκτήστε το μπρούντζινο χρώμα που ονειρεύεστε άμεσα… χωρίς τις δυσάρεστες συνέπειες του ήλιου (φωτογήρανση, καρκίνος δέρματος, κ.λ.π.). Το Τεχνητό Μαύρισμα με Αερογράφο γίνεται με Φυτικό Spray που έχει σαν βάση το ενεργό συστατικό DHA (δι-υδροξυακετόνη) και είναι φυτικής προελεύσεως και εξάγεται από το ζαχαροκάλαμο. Είναι μία ασφαλής μέθοδος η οποία είναι ευρέως δοκιμασμένη & διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια… και το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!!!

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η Προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και μόνο με την Αγορά του Κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την Τιμή της παραπάνω Προσφοράς χωρίς την Χρήση του Κουπονιού από την Gooddeals.gr.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως και 6 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 2 από τον ίδιο και 4 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας της πρώτης επίσκεψής σας.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/09/2019

Αγορές: 30

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 Συνεδρία Spray Tanning (Τεχνητό Μαύρισμα με Αερογράφο)

50€
24,9€
έκπτωση 50%

2 Συνεδρίες Spray Tanning (Τεχνητό Μαύρισμα με Αερογράφο)

80€
40€
έκπτωση 50%

Δείτε επίσης...