ΣΕΜΚΑΑ

  Μαρτίου

  Συντήρηση οικιακού λέβητα-καυστήρα πετρελαίου ή φυσικού αερίου

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   24,90€ από 65€ για συντήρηση 1 οικιακού λέβητα-καυστήρα πετρελαίου έως 40.000 θερμίδες ή 1 οικιακού λέβητα-καυστήρα φυσικού αερίου από 24kw έως 30kw

   Κατά τη διαδικασία της συντήρησης του οικιακού λέβητα -καυστήρα πετρελαίου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες:
- Καθαρισμός θερμαντικής εσωτερικής επιφάνειας
- Καθαρισμός καυστήρα
- Ρύθμιση της αναλογίας αέρα - πετρελαίου για σωστή καύση και οικονομία στο πετρέλαιο, καθώς και έως 40% λιγότερη ρύπανση
- Έλεγχος λειτουργίας κυκλοφορητή
- Ρύθμιση θερμοστατών (λέβητα, κυκλοφορητή, καυστήρα)
- Έλεγχος φίλτρου πετρελαίου
- Έλεγχος ανοδίου της εγκατάστασης θέρμανσης

   Κατά τη διαδικασία της συντήρησης του οικιακού λέβητα-καυστήρα φυσικού αερίου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες:
- Καθαρισμός καυστήρα και θαλάμου καύσης
- Ρύθμιση πίεσης αερίου για καλύτερη καύση και οικονομία
- Έλεγχος εναλλάκτη παραγωγής ζεστού νερού χρήσης
- Έλεγχος λειτουργίας κυκλοφορητή
- Ρύθμιση θερμοστάτη χώρου
- Έλεγχος ανοδίου της εγκατάστασης θέρμανσης

   Όλες οι εργασίες θα γίνουν από εξειδικευμένο προσωπικό και περιλαμβάνουν εγγύηση άριστης λειτουργίας για όλο το χειμώνα.

   Για οποιαδήποτε συμπληρωματική επίσκεψη, αν τυχόν χρειαστεί, περιλαμβάνεται στην εγγύηση άριστης λειτουργίας χωρίς έξτρα χρέωση. (τυχόν ανταλλακτικά δεν περιλαμβάνονται).

   Το τακτικό service εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του καυστήρα σας και χαμηλότερες χρεώσεις στους λογαριασμούς του φυσικού αερίου ή του πετρελαίου όλο το χρόνο αφού η εγκατάστασή σας θα λειτουργεί με την βέλτιστη απόδοση. Το κόστος της ετήσιας συντήρησης είναι σίγουρα μικρότερο από την επιβάρυνση που προκύπτει από την αυξημένη κατανάλωση ενός ασυντήρητου λεβητοστασίου, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν το κόστος τυχόν βλάβης και φθοράς των μηχανημάτων. Επίσης, η προσφορά που χαρίζουμε στο περιβάλλον για τον εαυτό μας είναι πολλαπλάσιο του κόστους συντήρησης του καυστήρα μας.

   Περιοχές εξυπηρέτησης της προσφοράς:
- Όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης (Δήμος Θεσσαλονίκης-Τριανδρίας)
- Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης
- Δήμος Καλαμαριάς
- Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου
- Δήμος Νεάπολης – Συκεών – Αγ.Παύλου
- Δήμος Παύλου Μελά – Σταυρούπολη – Πολίχνη – Ευκαρπία
- Δήμος Πυλαίας – Πανοράματος (εξαιρείται η περιοχή του Χορτιάτη)
- Ρετζίκη – Φίλυρο – Πεύκα

   Για εξυπηρέτηση σε περιοχές όπως Περαία, Τρίλοφος, Αγ. Τριάδα, Θέρμη, Ταγαράδες, Καρδία, Μηχανιώνα, Σίνδο, Διαβατά, Χαλάστρα, Χορτιάτη κτλ υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση - σε συνεννόηση με την επιχείρηση - η οποία καταβάλλεται απευθείας στο τεχνικό προσωπικό της επιχείρησης κατά την επίσκεψη τους στο χώρο σας.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για συντήρηση 1 οικιακού λέβητα-καυστήρα πετρελαίου έως 40.000 θερμίδες ή 1 ατομικού οικιακού λέβητα - καυστήρα φυσικού αερίου 24 έως 30 kw.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη του τεχνικού στο χώρο σας.

   H προσφορά δεν ισχύει για επαγγελματικούς χώρους και επαγγελματικές μονάδες.

   Η προσφορά δεν συνδυάζεται ή συμψηφίζεται με άλλη προσφορά της εταιρίας.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον τρεις ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης των τεχνικών στο χώρο σας στο τηλέφωνο 2310 412376.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης στο χώρο σας.

   Σε περίπτωση που προκύψουν επιπλέον τεχνικές εργασίες ή απαιτηθούν έπειτα από τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί τυχόν ανταλλακτικά, το κόστος τους επιβαρύνει τον αγοραστή και το ποσό που θα προκύψει καταβάλλεται απευθείας στο τεχνικό προσωπικό της επιχείρησης.

   Για τους αγοραστές της προσφοράς παρέχεται η δυνατότητα συντήρησης Οικιακών Καυστήρων Πετρελαίου και άνω των 40.000 θερμίδων (έως 180.000) με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, η οποία καταβάλλεται απευθείας στο τεχνικό προσωπικό της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 07/08/2019

Αγορές: 1151

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Συντήρηση 1 οικιακού λέβητα-καυστήρα πετρελαίου έως 40.000 θερμίδες ή 1 οικιακού λέβητα-καυστήρα φυσικού αερίου από 24kw έως 30kw

65€
24,9€
έκπτωση 62%

Δείτε επίσης...