Animus massage

  Κέντρο

  4 Kορυφαίες υπηρεσίες Massage

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   7,90€ από 15€ για 1 indian head massage 25'

Το ινδικό μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι και στο λαιμό που με τη σειρά του αυξάνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από ολόκληρο τον οργανισμό επιταχύνοντας τη διαδικασία αυτοΐασης. Ενεργοποιεί τη ροή οξυγόνου προς τον εγκέφαλο καταπολεμώντας το αίσθημα της κούρασης και ανεβάζοντας τα επίπεδα ενέργειας. Βοηθά επίσης σημαντικά στην αποβολή τοξινών ενισχύοντας το ανοσοποιητικό και προάγοντας τη γενικότερη καλή υγεία.

   8,90€ από 20€ για 1 deep back massage 30'

Μασάζ πίσω επιφάνειας - Απομακρύνετε τις μυϊκές εντάσεις με ένα μασάζ πλάτης, για να χαλαρώσετε και να διώξετε το άγχος και την κούραση της ημέρας. Με βαθιά και μακράς διάρκειας σταθερά χτυπήματα, αυτό το τονωτικό μασάζ χρησιμοποιεί παλάμες, βραχίονες και αγκώνες για να επικεντρωθεί στην πλάτη,
στο λαιμό και στους ώμους. Βοηθάει στην ανακούφιση των κουρασμένων μυών, μειώνει την ένταση και βελτιώνει το κυκλοφορικό σύστημα.

   14,90€ από 30€ για 1 full body aromatherapy massage 50’, με αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας και διαφορετικά αιθέρια έλαια ανά περιοχή εφαρμογής με βάση της ιδιότητες τους.

Η αρωματοθεραπεία, η πανάρχαια αυτή μέθοδος που αξιοποιεί τις δυνατότητες των αιθέριων ελαίων, σήμερα στους γρήγορους ρυθμούς της εποχής μας, είναι πηγή ηρεμίας, ευχαρίστησης και απόλαυσης. Αποτελεί μια μικρή πολυτέλεια στην καθημερινότητα, αλλά συγχρόνως εκφράζει και μια νέα αντίληψη ζωής. Διαλυμένα σε κάποια από τα φυτικά λάδια ή σε ουδέτερη κρέμα, το μασάζ πρέπει να γίνεται απαλά και πάντα µε δεξιόστροφες κυκλικές κινήσεις. Τα µόρια των ελαίων µέσω της επιδερμίδας µμεταφέρονται στο αίμα και από εκεί στον εγκέφαλο µε αποτέλεσμα να διεγείρονται τα διάφορα συστήματα του οργανισμού.

   14,90€ από 30€ για 1 σουηδικό (μυοχαλαρωτικό) massage 50'

Αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα και δημοφιλή είδη μασάζ. Η μέθοδος που ανέπτυξε στις αρχές του 19ου αιώνα ο Σουηδός καθηγητής φυσικής αγωγής Henrik Ling, και η οποία συνδυάζει δυτικές με κινέζικες τεχνικές, βασίζεται στις αρχές της ανατομίας και της παθολογίας. Οι κινήσεις του μασέρ είναι απαλές, συνήθως κυκλικές θωπείες, ζυμώματα και τριβές, και εστιάζουν στα επιφανειακά στρώματα των μυών με λάδι. Πού βοηθά:

- Στη βελτίωση των λειτουργιών του νευρικού συστήματος
- Στη βελτίωση του μυϊκού και του κυκλοφορικού συστήματος
- Στη χαλάρωση και ξεκούραση του σώματος
- Στην ανακούφιση από μυϊκούς πόνους
- Στην αντιμετώπιση πονοκεφάλων και ημικρανιών
- Σε χρόνιες νόσους, όπως η αρθρίτιδα και η τενοντίτιδα
- Θεωρείται ιδανικό σε περιπτώσεις προβλημάτων στη μέση

«Η σουηδική μάλαξη είναι η καλύτερη μέθοδος για την αντιμετώπιση μυϊκών προβλημάτων»

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Μπορούν να αγοραστούν έως 6 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 4 από τον ίδιο και 2 με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άνδρες.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 04/10/2019

Αγορές: 624

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 indian head massage 25'

15€
7,9€
έκπτωση 47%

1 deep back massage 30'

20€
8,9€
έκπτωση 56%

1 full body aromatherapy massage 50'

30€
14,9€
έκπτωση 50%

Δείτε επίσης...


Beauty Tec  Δελφών

Μυοχαλαρωτικό & θεραπευτικό VIP aromatherapy massage 2 ατόμων

90€
21€