Hairytales

  Καλαμαριά

  Χτένισμα | κούρεμα | θεραπεία ψαλίδας jaguar | ολική βαφή | θεραπεία αναδόμησης & λείανσης μαλλιών nanocure brazillian keratin & δώρο σαμπουάν

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   7€ από 12€ για γυναικείο χτένισμα | λούσιμο μαλλιών

   11,90€ από 30€ για γυναικείο κούρεμα | χτένισμα | λούσιμο μαλλιών

   15€ από 30€ για θεραπεία ψαλίδας με εξειδικευμένο κούρεμα με το ειδικό θερμοψάλιδο jaguar | φορμάρισμα μαλλιών

   18,90€ από 30€ για oλική βαφή | χτένισμα | λούσιμο μαλλιών

   49€ από 100€ για 1 θεραπεία αναδόμησης και λείανσης μαλλιών nanocure brazillian keratin διάρκειας έως 3 μήνες. Διάσημη παγκοσμίως επαναστατική μέθοδος λείανσης και αναδόμησης της τρίχας, που σας απαλλάσσει για έως και 3 μήνες από το κομμωτήριο, χαρίζοντας σας λαμπερά, απαλά & υγιή μαλλιά απαλλαγμένα από το αντιαισθητικό φριζάρισμα & δώρο σαμπουάν 250 ml που παρατείνει τη θεραπεία!

Περιγραφή:


Θεραπεία ψαλίδας με θερμοψάλιδο jaguar - Το θερμοψάλιδο είναι ένα ειδικό ψαλίδι που δεν κουρεύει απλά τα μαλλιά, όπως τα κοινά ψαλίδια κουρέματος αλλά μπαίνει στην πρίζα, θερμαίνεται και καθώς κόβει καίει την άκρη της τρίχας.

Ποια είναι η λογική αυτής της ειδικής πατέντας; Αν δούμε μια τρίχα στο μικροσκόπιο θα διαπιστώσουμε ότι μοιάζει σαν σωλήνας, και μάλιστα η τρίχα στο εσωτερικό της έχει υγρασία και θρεπτικά συστατικά. Μια νέα τρίχα μόλις βγει από την ρίζα, έχει στρογγυλοποιημένη κλειστή άκρη. Αν κόψουμε μια τρίχα με ένα κοινό ψαλίδι, ουσιαστικά ανοίγουμε τον «σωλήνα» της τρίχας! Αν τραυματιστεί η άκρη της τρίχας, σημαίνει ότι σύντομα θα αφυδατωθεί και θα δημιουργήσει ψαλίδα. Το θερμοψάλιδο Jaguar αποτρέπει αυτήν τη διαδικασία "κλειδώνοντας" την άκρη της τρίχας. Mε το «θερμοψάλιδο thermocutsystem της jaguar», με μόνο 3 κουρέματα, η ψαλίδα εξαφανίζεται για πάντα!

Νanocure brazillian keratin - Η ονομασία της προέρχεται από την χώρα έμπνευσής της, τη Βραζιλία, ως αντιμετώπιση των ταλαιπωρημένων μαλλιών των παραδοσιακά σγουρόμαλλων Βραζιλιάνων γυναικών. Η βασική διαφορά της από την κλασική ισιωτική είναι ότι δεν χρησιμοποιεί χημικά, άρα δεν καταστρέφει τα μαλλιά!

Η Nanocure Brazilian Keratin είναι μια μέθοδος λείανσης μαλλιών που επανορθώνει με φυσικό τρόπο τα μαλλιά και προσδίδει συστατικά που έλειπαν εξαρχής και όσα έχουν χαθεί με το πέρασμα του χρόνου! Τα μαλλιά γίνονται κατά 80% πιο λεία, ίσια αλλά αναδομούνται σε βάθος! Παρέχει αντιηλιακή προστασία. Η ψαλίδα εξαφανίζεται, αφού στα λέπια της τρίχας εισχωρεί η χαμένη κερατίνη και εκτός του ότι τα μαλλιά ισιώνουν, μακραίνουν πιο εύκολα
και γίνονται απίστευτα λαμπερά! Σε αντίθεση με τις παλιές, ισιωτικές θεραπείες, το Nanocure Brazilian Keratin Hair Treatment δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά, ούτε καταστρέφει την τρίχα, αφού βασίζεται στην προσθήκη νανό- μορίων κερατίνης, τα οποία εισχωρούν στα λέπια της τρίχας ισιώνοντάς την και χαρίζοντάς μας ίσια, απαλά, λαμπερά μαλλιά γεμάτα υγεία. Αρχικά εφαρμόζεται ένα ειδικό σαμπουάν που καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά και ανοίγει τα λέπια της τρίχας, ώστε να μπορούν να εισχωρήσουν
τα νανο-μόρια κερατίνης. Μετά γίνεται στέγνωμα με πιστολάκι και σε εντελώς στεγνά μαλλιά εφαρμόζεται το προϊόν με την Κερατίνη. Μετά από 30-40 λεπτά γίνεται στέγνωμα τούφα τούφα με πιστολάκι και μετά ίσιωμα με πρέσα.

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε φυσικά μαλλιά, σε βαμμένα και με extensions και η εφαρμογή της διαρκεί κατά μέσο όρο 2 1/2 ώρες (εξαρτάται από το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών). Δεν πρόκειται για ισιωτική. Τα μαλλιά παίρνουν μια φόρμα και γίνονται ευκολοχτένιστα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι «απαγορευτικό» να κάνεις τους αγαπημένους σου κυματισμούς ή μπούκλες. Ένα ακόμα δελεαστικό στοιχείο της είναι ότι διαρκεί έως 3 μήνες!

Όροι χρήσης κουπονιού  Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου από συγγενείς ή φίλους.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/07/2019

Αγορές: 154

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Xτένισμα & λούσιμο μαλλιών

12€
7€
έκπτωση 42%

Γυναικείο κούρεμα, χτένισμα & λούσιμο μαλλιών

30€
11,9€
έκπτωση 60%

1 θεραπεία ψαλίδας & φορμάρισμα μαλλιών

30€
15€
έκπτωση 50%

Δείτε επίσης...