Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής και Εφαρμογών Laser

  Καλαμαριά

  3 συνεδρίες Κρυολιπόλυσης με την Ιατρική Μέθοδο μη Επεμβατικής Λιπογλυπτικής σώματος, με το διάσημο και άμεσα αποτελεσματικό Cool Shaping

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   99€ από 300€ για 3 συνεδρίες Κρυολιπόλυσης με το διάσημο και άμεσα αποτελεσματικό Cool Shaping για εντυπωσιακά και εμφανή αποτελέσματα, σύσφιξης, μείωσης της Κυτταρίτιδας και του λίπους τοπικά, σε μία από τις παρακάτω περιοχές (επιλέγετε 1 περιοχή):

- Κοιλιά
- Πλαϊνά μέσης
- Έσω μηροί
- Έξω μηροί
- Μέση
- Γόνατα

-Το πακέτο πραγματοποιείται σε 3 συνεδρίες

(Διάρκεια κάθε συνεδρίας 60 λεπτά)

Περιγραφή:


Κρυολιπόλυση Cool Shaping

Η κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος για την μείωση του τοπικού λίπους με μη επεμβατικό τρόπο.

Πραγματοποιείται με την τοποθέτηση δύο ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενων μεταλλικών πλακών στα προεπιλεγμένα σημεία. Οι κεφαλές ψύχουν το τοπικό λίπος σε θερμοκρασία -5 με -7 προστατεύοντας ταυτόχρονα το δέρμα, δημιουργώντας ελαφρά αίσθηση ψύχους τοπικά.

Σε διάρκεια μίας ώρας ο μεταβολισμός τους μειώνεται σταδιακά στο ελάχιστο δυνατόν. Με αυτό τον τρόπο τα λιποκύτταρα αποδομούνται λόγω έλλειψης μεταβολισμού ενώ στη συνέχεια θα απορροφηθούν για να αποβληθούν οριστικά και αμετάκλητα μέσω της λέμφου.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία του σώματος που υπάρχει περίσσιο λίπος όπως οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα γόνατα, τα μπράτσα.

Με την Κρυολιπόλυση πετυχαίνουμε:

   Σύσφιξη
   Μείωση της κυτταρίτιδας
   Μείωση λίπους τοπικά

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

-Άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα με 3 συνεδρίες
-Προσιτό και λογικό κόστος
-Άμεση επιστροφή στην καθημερινή ρουτίνα

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η Προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού
από την Gooddeals.gr. Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού από την Gooddeals.gr.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιήσει έως 1 για τον ίδιο και απεριόριστα ως δώρο σε φίλους ή συγγενείς.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον τρεις ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης σας στον χώρο στο τηλέφωνο 2310 424935 ή 2310424934

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Η Προσφορά ισχύει για Νέα Μέλη του Κέντρου Πλαστικής Xειρουργικής και Εφαρμογών Laser στην Αδριανουπόλεως.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 15/06/2019

Αγορές: 240

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

3 συνεδρίες Κρυολιπόλυσης με την Ιατρική Μέθοδο μη Επεμβατικής Λιπογλυπτικής σώματος, με το διάσημο και άμεσα αποτελεσματικό Cool Shaping

300€
99€
έκπτωση 67%

Δείτε επίσης...