Harmony Spa

  Μητροπόλεως

  Απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, ευεξίας, θεραπείας και αναζωογόνησης για 1 ζευγάρι ή 1 άτομο (άνδρα ή γυναίκα)

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   6,50€ από 15€ για 1 indian massage κεφαλής και αυχένα για 1 άτομo - Διάρκεια συνεδρίας 25' - με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα

   7,90€ από 15€ για 1 back & foot massage για 1 άτομo - Διάρκεια συνεδρίας 40' - με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα

   10,90€ από 20€ για 1 full body aromatotherapy massage με αιθέρια έλαια και αμυγδαλέλαιο για 1 άτομο - Διάρκεια συνεδρίας 40' - με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα.

   11,90€ από 18€ για 1 λεμφικό massage αποτοξινωσης για 1 άτομo - Διάρκεια συνεδρίας 30' - με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα

   14,90€ από 25€ για 1 full body μυοχαλαρωτικό massage για 1 άτομο - Διάρκεια συνεδρίας 45' - με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα.

   18,90€ από 30€ για 1 full body παραδοσιακό massage με ροδέλαιο και ρακί για 1 άτομο - Διάρκεια συνεδρίας 70' - με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα

   20,90€ από 45€ για 1 massage σοκολατοθεραπείας σε πρόσωπο και σώμα και peeling με άλατα Νεκράς Θάλασσας για 1 άτομο - Διάρκεια συνεδρίας 120' - με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα

   23€ από 30€ για 1 full body relax massage για 2 άτομα ταυτόχρονα - Διάρκεια συνεδρίας 50'

   34€ από 44€ για 1 θεραπευτικό deep tissue massage με αιθέρια έλαια για 2 άτομα ταυτόχρονα - Διάρκεια συνεδρίας 50'

Περιγραφή:


Μασάζ με σοκολάτα - Η σοκολατοθεραπεία αποτελεί μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης, ευεξίας, θρέψης και χαλάρωσης ενώ ενεργοποιεί την διαδικασία εξάλειψης του λίπους.

Aromatherapy Massage - Η Αρωματοθεραπεία έχει ευεργετικά οφέλη. Προάγει τη χαλάρωση και βοηθάει στην ανακούφιση του στρες. Χρησιμοποιούνται υποαλλεργικά προϊόντα και υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη συλλογή αιθέριων ελαίων.

Θεραπευτικό Deep Tissue Massage - Είναι μία θεραπευτική τεχνική η οποία στοχεύει στην απελευθέρωση από μπλοκαρίσματα και εντάσεις των βαθύτερων στρωμάτων του συνδετικού ιστού και χρησιμοποιεί τεχνικές ανάτριψης και ρολαρισμάτων. Απαλλαγείτε από χρόνια μυοσκελετικά προβλήματα, διώχνοντας τον πόνο και το σφίξιμο στο σώμα.

Παραδοσιακό μασάζ με ροδέλαιο και ρακί - Παραδοσιακό μασάζ σώματος με ροδέλαιο και ρακί. Ένας ιδανικός τρόπος χαλάρωσης για καταπράυνση σώματος, ηρεμία και ευεξία. Ανοίγουν τους μυς και δημιουργείται υπεραιμια λογο της αλκοόλης. Εξειδικευμένες κινήσεις από έμπειρους φυσικοθεραπεύτες που προσφέρουν την απόλυτη ηρεμία, χαλάρωση και ευεξία στο σώμα.

Back and foot massage - Προκειται για ενα ιδιαιτερα θεραπευτικο μασαζ στη πλατη και τα ποδια για οσους υποφερουν απο μυϊκες κραμπες,πιασιματα και χρονιες παθησεις. Τα πόδια μας είναι ένας μικρόκοσμος του σώματός μας. Περιέχουν χιλιάδες νεύρα (72.000 καταλήξεις νεύρων), τα οποία συνδέονται με κάθε όργανο του σώματος. Ελευθερωθείτε από το άγχος και χαλαρώστε μέσω ενός ευεργετικού μασάζ στα πόδια και τις γάμπες, το οποίο μπορεί να κλείσει αρμονικά την θεραπευτική φροντίδα ποδιών.

Indian massage κεφαλης-αυχενα - Το ινδικό μασάζ κεφαλής προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία του σώματος και του νου. Η ανακούφιση από το στρες και μόνο μπορεί να μας απαλλάξει από πολλά συμπτώματα όπως οι πονοκέφαλοι, η υπέρταση, οι μυαλγίες, οι φοβίες, ο θυμός, η κατάθλιψη, η πενιχρή συγκέντρωση και το άγχος. Η τεχνική αυτή χαρίζει γαλήνη και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσω του αγγίγματος. Χαλαρώνει και αναζωογονεί ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο θα αφιερώσουμε σε αυτό.Η εφαρμογή του συγκεκριμένου μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο κρανίο, ενώ αυξάνει την τροχιά της κινητικότητας στον αυχένα και στην ωμική ζώνη.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 ή 2 άτομα, ανάλογα με την επιλογή που θα επιλέξετε.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο, είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   H προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες. Η προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα προσφορά
του Harmony Spa

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης για ακύρωση του ραντεβού, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 15/05/2019

Αγορές: 208

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 indian massage κεφαλής και αυχένα για 1 άτομo - Διάρκεια συνεδρίας 25'

15€
6,5€
έκπτωση 57%

1 back & foot massage για 1 άτομo - Διάρκεια συνεδρίας 40'

15€
7,9€
έκπτωση 47%

1 full body aromatotherapy massage με αιθέρια έλαια και αμυγδαλέλαιο για 1 άτομο - Διάρκεια συνεδρίας 40'

20€
10,9€
έκπτωση 46%

Δείτε επίσης...


Βασιλικό Θέατρο

«ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ» η νέα μεγάλη παραγωγή του Κ.Θ.Β.Ε

10€
7€