Gym & Tonic Fitness Center

  Χαριλάου

  Μηνιαίο πρόγραμμα γυμναστηρίου με όργανα, προγράμματα αίθουσας και semi personal συνεδρίες

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   18€ από 90€ για 1 ολοκληρωμένο μηνιαίο πρόγραμμα γυμναστηρίου που περιλαμβάνει:

- Μηνιαίο πρόγραμμα χρήσης όλων των οργάνων και μηχανημάτων ενδυνάμωσης Technogym (διάδρομοι – ποδήλατα – ελλειπτικά - ελεύθερα βάρη, κ.α.)

- Πρόγραμμα συμμετοχής σε ομαδικά προγράμματα αίθουσας
(zumba, pilates, power bars, dance aerobic, yogilates, power yoga)

- 4 συνεδρίες Semi – Personal μαθήματα Cross Training
σε κλειστό group 6-7 ατόμων

- 1 συνεδρία Personal Training με το TRX

- (Προαιρετικά) μηνιαία συμμετοχή στα τμήματα εκμάθησης TAE KWON DO

- 1 λιπομέτρηση

- Διατροφικές συμβουλές

- Συνδρομή εγγραφής

Περιγραφή:


   CROSS TRAINING

To Cross-training, αναφέρεται συνήθως ως κυκλική προπόνηση, σε συνδυασμό ασκήσεων από άλλα προγράμματα, διαφορετικά από την κλασική σου προπόνηση.

Σε σχέση με το τρέξιμο για παράδειγμα, ένα δρομέας κάνει cross training όταν παράλληλα με το πρόγραμμα τρεξίματος κάνει μία προπόνηση με ποδήλατο, κολύμβηση ή ενδυνάμωσης για να ενισχύσουν το πρόγραμμα του τρεξίματος.

Βελτιώνει την ενδυνάμωση και την ευλυγισία σε μυς που το τρέξιμο δεν έχει η δυνατότητα.

Σε μία προπόνηση το cross training περιλαμβάνει 45 λεπτά ενός έντονου προγράμματος με ασκήσεις από μια ποικιλία προπονήσεων.

Το αποτέλεσμα; Έντονη προπόνηση ΗΙΙΤ που καίει θερμίδες και ποτάμια ιδρώτα.

   PILATES

Το Pilates είναι ένα σύστημα ασκήσεων και κινήσεων, το οποίο εστιάζει στη μυϊκή ενδυνάμωση, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ευλυγισία.

Παράλληλα βελτιώνει την αντοχή, τον έλεγχο, τη χάρη και τη δύναμη.

Το Pilates χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο σύστημα ασκήσεων, σχεδιασμένων να συμβάλλουν στη διατήρηση της ισορροπίας. Η διδασκαλία των ασκήσεων γίνεται παράλληλα με την εκμάθηση σωστών τεχνικών αναπνοής.

   ZUMBA

Η Zumba είναι ένα ομαδικό, αερόβιο πρόγραμμα που ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα στην ρουτίνα του αερόμπικ, δημιουργώντας ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που γυμνάζει όλο το σώμα και βοηθάει να κάψετε από 400 έως 1.000 θερμίδες την ώρα.

   YOGA

Η Γιόγκα (Yoga) είναι μια από τις αρχαιότερες επιστήμες του σώματος και του πνεύματος. Οι ρίζες της προέρχονται από την Ανατολή και ειδικότερα από την Ινδία. Η γιόγκα περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό από ασκήσεις και τεχνικές. Η λέξη Γιόγκα προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη yuj και σημαίνει ένωση. Η γιόγκα περιγράφεται ως η ένωση της ατομικής συνείδησης πνεύματος (jivatma) με τη συμπαντική συνείδηση-πνεύμα (paramatma).

   TAE KWON DO

Το Τάε Κβον Ντο είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και το εθνικό σπορ της Κορέας. Είναι μια από τις πιο διαδομένες πολεμικές τέχνες παγκοσμίως και από το 2000 το αγωνιστικό κομμάτι της μάχης έγινε επίσημο ολυμπιακό άθλημα.

Βασική αρχή του Τάε Κβον Ντο είναι η πειθαρχία και η αυτοσυγκέντρωση, οι οποίες βοηθούν το άτομο να αποδώσει σωματικά, γι'αυτό και καλλιεργούνται συνεχώς στην προπόνηση από αυτούς που ασκούν το άθλημα.

   TRX

Ένα σύστημα προπόνησης με πολλαπλά οφέλη για όλο το σώμα. Με χρήση ιμάντων γυμνάζεται όλο το σώμα πολύπλευρα χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματος ! Ιδανικό για όσους θέλουν να χάσουν κιλά και θέλουν γρήγορη γράμμωση. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!

   ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η Ορθοσωμική Γυμναστική αποτελείται από ασκήσεις για την σωστή στάση του σώματος, για την αποφυγή τραυματισμών και πόνων στους μύες και τις αρθρώσεις. Στηρίζεται στην εφαρμογή της σωστής στάσης του σώματος μέσα από συγκεκριμένο ασκησιολόγιο διατάσεων και ασκήσεων ενδυνάμωσης.

Ταυτόχρονα βασίζεται στις αρχές της οστεοπαθητικής, ενώ δίνει ιδιαίτερη σημασία στα προβλήματα δομής και λειτουργίας του ανθρώπινου σώματος. Ενδείκνυται για αυχενικούς και ραχιαίους πόνους ή για δυσκαμψία αρθρώσεων.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η Προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως και 4 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 2 από τον ίδιο και 2 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την πρώτη επίσκεψη σας στο χώρο.

   Η προσφορά δεν ισχύει για τα μέλη του γυμναστηρίου, τα οποία έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους από 20/09/2018 και έπειτα.

   Η προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα προσφορά του «Gym Tonic».

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει για έναρξη του προγράμματός σας το αργότερο
έως τις 16/05/2019

Αγορές: 106

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 μηνιαίο πρόγραμμα γυμναστηρίου με όργανα-μηχανήματα, προγράμματα αίθουσας, μαθήματα TAE KWON DO, 4 semi personal συνεδρίες cross training, 1 συνεδρία TRX, 1 λιπομέτρηση και διατροφικές συμβουλές

90€
18€
έκπτωση 80%

Δείτε επίσης...