Royal Beauty

  Καλαμαριά

  Βαθύς καθαρισμός προσώπου 120', θεραπεία με οξέα φρούτων και θαλάσσιο extra lifting

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   15€ από 30€ για 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου με ατμό διάρκειας 120'

   17€ από 35€ για 1 αναζωογοννητική θεραπεία προσώπου με οξέα φρούτων 60'

   20€ από 40€ για 1 θεραπεία προσώπου με θαλάσσιο extract lifting για μείωση των ρυτίδων διάρκειας 90'

Περιγραφή:


   Βαθύς καθαρισμός προσώπου με ατμό

Αν θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε αυτή τη φυσική θεραπεία, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή! Ο βαθύς καθαρισμός απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, την κερατίνη και κυρίως περιττό σμήγμα από την επιδερμίδα. Με αυτό τον τρόπο την προετοιμάζουμε να δεχτεί όλες τις άλλες θεραπείες όπως ενυδάτωση, χημικά peelings αλλά και όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης. Ο βαθύς καθαρισμός διαρκεί περίπου 2 ώρες ανάλογα με τον τύπο δέρματος και το ποσό προβληματικό είναι το δέρμα. Μπορεί να γίνει ανεξάρτητου ηλικίας και αφορά τόσο γυναίκες όσο και άντρες. Στόχος είναι να εξισορροπήσει τις λειτουργίες της επιδερμίδας και να την συντηρεί σε καλή κατάσταση. Mε τον βαθύ καθαρισμό πετυχαίνουμε την καλύτερη οξυγόνωση και την διείσδυση καλλυντικών.

Στάδια καθαρισμού:
- Χρήση γαλάκτωματος τονωτικής λοσιόν και ειδικό σαπούνι καθαρισμού
- Εφαρμογή μάσκας πίλινγκ και παράλληλη χρήση ατμού για διάνοιξη των πόρων
- Κατόπιν διάνοιξη πόρων με δάχτυλο πιέσεις για την εξαγωγή σμηγματος
- Εφαρμογή υψισυχνων ρευμάτων για την αντισηψια δέρματος
- Τοποθέτηση 2 μασκών για την ενυδάτωση και ηρεμία του δέρματος (ενζυμική και ηρεμιστική )
- Ενυδατική κρέμα

   Θαλάσσιο extract lifting για την μείωση των ρυτίδων

Αποτοξινώνει το δέρμα μέσω της υποκίνησης της λεμφατικής ροής, επομένως η θεραπεία είναι πολύ κατάλληλη για την ακμή, το προβληματικό δέρμα και τα πρησμένα μάτια. Επίσης μειώνει τα σημάδια, καθαρίζει τους πόρους, ενισχύει το συνδετικό ιστό και σφίγγει το δέρμα.

Στάδια θεραπείας:
- Καθαρισμός προσώπου
- Εφαρμογή μάσκας peeling
- Εφαρμογή ενζυμικής μάσκας για καθαρισμό και αποτοξίνωση
- Λεμφικό μασάζ προσώπου
- Εφαρμογή της μάσκας PERLAMAR FACIAL POWER LIFTING MASK από τον λαιμό έως το μέτωπο και στα μάτια για 30'
- Αφαίρεση μάσκας
- Εφαρμογή κρέμας lifting

PERLAMAR FACIAL POWER LIFTING MASK
Μετά από περίπου 10 λεπτά από την εφαρμογή της, η PERLAMAR FACIAL POWER LIFTING MASK σχηματίζει ένα σκληρό φιλμ πάνω στο δέρμα. Μέσα από το σκληρό φιλμ η πίεση μεταδίδεται στο λυμφατικό σύστημα. Το δέρμα τώρα λειτουργεί μια αντίθετη δύναμη και δημιουργείται μια κίνηση αντλίας μέσω της πίεσης από το σκληρό φιλμ από έξω. Οι βαθύτερες τοξίνες και το σμήγμα διοχετεύονται στο λεμφικό σύστημα και αποβάλλονται από τα ουρά και το σμήγμα και οι τοξίνες που είναι πάνω στα στρώματα του δέρματος, πιέζονται από μέσα προς τα έξω.Το λεμφικό σύστημα ενεργοποιείται πολύ έντονα και δουλεύει για 2 ώρες μετά την αφαίρεση της μάσκας από το πρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι για ακόμη 2 ώρες το σμήγμα και οι τοξίνες αποβάλλονται. Συνεπώς μετά την αφαίρεση της μάσκας θα πρέπει να μην γίνεται μασάζ ή άλλη πίεση, αλλιώς η λεμφική ροή της θεραπείας θα διακοπεί.

   Θεραπεία με οξέα φρούτων

Διατίθενται σε 5 βαθμούς και η επιλογή γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος

Πολλές φορές θα έχετε ακούσει για τα οξέα φρούτων και τη χρήση τους στη περιποίηση του δέρματος, είτε σε μορφή κάποιας θεραπείας peeling είτε ακόμα και ως βασικό συστατικό στη καθημερινή κρέμα προσώπου σας.
Τι είναι όμως τα οξέα φρούτων και ποια είναι η ευεργετική τους δράση;
Υπάρχουν 2 κατηγορίες, τα ΑΗΑ ( α – υδροξυοξέα) και τα ΒHA ( β – υδροξυξέα). Τα οξέα αυτά προέρχονται από φρούτα, γάλα, ζαχαροκάλαμο και άλλες φυσικές πηγές. Συγκεκριμένα τα ΑΗΑ επιδρούν κυρίως στην επιφάνεια της επιδερμίδας κάνοντας επιφανειακή απολέπιση. Επίσης μία τέτοια θεραπεία βοηθά στην αντιμετώπιση των λεπτών ρυτίδων έκφρασης και των σημαδιών από την ακμή. Τα ΒΗΑ έχουν την ικανότητα να διεισδύουν στην επιδερμίδα καθαρίζοντάς την σε βάθος. Έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα κυρίως σε περιπτώσεις ήπιας ακμής, λόγω της ικανότητας των ΒΗΑ να διαλύουν το σμήγμα που βρίσκεται βαθιά μέσα στους πόρους. Επειδή το πίλινγκ με οξέα φρούτων είναι μια ήπιας μορφής απολέπιση, μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες. Η κατάλληλη εποχή για μία τέτοια θεραπεία είναι κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου ή τον Χειμώνα αφού η έκθεση στον ήλιο θα πρέπει να είναι περιορισμένη μετά από τη θεραπεία και απαιτείται η χρήση αντηλιακού. Ωστόσο τα οξέα φρούτων λόγω της όξινης φύσης τους θέλουν μεγάλη προσοχή σε περιπτώσεις που το δέρμα είναι ευαίσθητο ή ταλαιπωρείται από βαριάς μορφής ακμή, κάποια δερματίτιδα ή αλλεργία. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η συμβουλή του γιατρού. Το πίλινγκ με οξέα φρούτων γενικά είναι εντελώς ακίνδυνο. Με εξαίρεση ένα ελαφρύ τσούξιμο κατά την εφαρμογή των οξέων και μια πιθανή ήπια απολέπιση και ερυθρότητα της επιδερμίδας μερικές μέρες μετά (η οποία μειώνεται με τη κατάλληλη ενυδάτωση), μπορείτε μετά από τη θεραπεία να επιστρέψετε άμεσα στην καθημερινότητά σας. Τα οξέα φρούτων έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική και απολεπιστική δράση. Μία τέτοια θεραπεία είναι ιδανική για να ανανεώσει την εμφάνιση της επιδερμίδας του προσώπου και να επαναφέρει την νεανικότητα. Βοηθά στην ανάπλαση και τη λείανση των εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος, ενώ παράλληλα απαλύνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές έκφρασης.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι:
- Αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα.
- Βελτιώνεται το χρώμα του δέρματος αναδεικνύοντας τη φυσική του λάμψη
- Αυξάνεται η ελαστίνη και το κολλαγόνο.
- Μειώνονται οι ρυτίδες του προσώπου και τονώνεται το δέρμα.
- Περιορίζονται τα εξανθήματα λόγω της έντονης αντιβακτηριδιακής δράσης.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 4 από τον ίδιο και τα υπόλοιπα με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, κατά την επίσκεψη σας στην επιχείρηση.

   Η προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα προσφορά της επιχείρησης

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί\ να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης για ακύρωση του ραντεβού, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 10/04/2019.

Αγορές: 53

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 βαθύ καθαρισμό προσώπου με ατμό διάρκειας 120'

30€
15€
έκπτωση 50%

1 αναζωογοννητική θεραπεία προσώπου με οξέα φρούτων 60'

35€
17€
έκπτωση 51%

1 θεραπεία προσώπου με θαλάσσιο extract lifting για μείωση των ρυτίδων διάρκειας 90'

40€
20€
έκπτωση 50%

Δείτε επίσης...


Ειρήνη Μάκιου Make up Artist  Μητροπόλεως

6 κορυφαίες υπηρεσίες ομορφιάς

15€
7,5€